Το φαινόμενο της «ιδιαίτερης» αντιμετώπισης των αστυνομικών, που απευθύνονται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό, τέθηκε στο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

http://policenet.gr/sites/default/files/styles/article_big/public/field/image/13445254_1817663251795196_481952711594773856_n.jpg?itok=41d_UiIk 
Την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12:00, τα προεδρεία των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής και Νοτιοανατολικής Αττικής, αποτελούμενα από τους Προέδρους των Ενώσεων, Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΜΑΝΗ και Γιώργο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ και τους Γενικούς Γραμματείς, Θεόδωρο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΌ και Μαρίνο ΚΑΚΑΒΑ, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ. Δημήτριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ.
Στην προγραμματισμένη αυτή συνάντηση τέθηκαν μείζονα ζητήματα του κλάδου μας που απασχολούν τα μέλη των δύο ενώσεων.
Αναλυτικότερα:
Α. Ίδρυση και λειτουργία παιδικών σταθμών στις Αστυνομικές Διευθύνσεις των περιφερειών μας , προς διευκόλυνση, των οικογενειών των αστυνομικών που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια των Ενώσεών μας.
Β. Ίδρυση και λειτουργία λεσχών σίτισης σε κτιριακές εγκαταστάσεις που θα προκύψουν από την επερχόμενη αναδιάταξη των Υπηρεσιών.
Γ. Ίδρυση και λειτουργία φαρμακείων.
Δ. Τέθηκε υπόψιν του κ. Γεν. Γραμματέα το όλο και συχνότερο φαινόμενο της «ιδιαίτερης» αντιμετώπισης των αστυνομικών, που απευθύνονται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ειδικότερα στις αργίες, όπως έχουμε ενημερωθεί από μέλη μας, δεν γίνονται δεκτοί Αστυνομικοί που μεταβαίνουν εκεί με διάφορα προβλήματα υγείας, με το πρόσχημα ότι το νοσοκομείο υπολειτουργεί και δέχεται μόνο ασθενής αξιωματικούς του στρατού.
Από την πλευρά του ο κ. Αναγνωστάκης αφού δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την πρωτοβουλία των δύο ενώσεων αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλα τα ζητήματα.
Συγκεκριμένα για το ζήτημα της ίδρυσης και λειτουργίας παιδικών σταθμών τόνισε ότι θα πρέπει να γίνουν συναντήσεις με τους τοπικούς άρχοντες διότι μια τέτοια προσπάθεια είναι δυνατό να υλοποιηθεί σε συνεργασία πάντα με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Όσον αφορά την ίδρυση και λειτουργία λεσχών σίτισης και φαρμακείων, θέματα που είχαμε επισημάνει και στο παρελθόν, μας γνωστοποίησε ότι, παράγοντες όπως το δαιδαλώδες νομικό πλαίσιο και η δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας την δεδομένη χρονική στιγμή, λειτουργούν αποτρεπτικά, ίσως όμως όπως συνέχισε είναι πιο εφικτή η δυνατότητα να δημιουργηθούν παραρτήματα των στρατιωτικών φαρμακείων και σε άλλες Διευθύνσεις κάτι φυσικά που θα πρέπει να συζητηθεί σε επίπεδο Υπουργείων.
Επίσης, ως προς την αντιμετώπιση των αστυνομικών στο 401 Γ.Σ.Ν, δήλωσε ότι δεν έχει έρθει σε γνώση του κάτι τέτοιο και θα το εξετάσει άμεσα προκειμένου να επιλυθεί.
Τέλος μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα μας σε κάθε καλή προσπάθεια που δημιουργεί προϋποθέσεις για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των Ελλήνων Αστυνομικών.

                                   Οι                                                                                                Οι
                            Πρόεδροι                                                                                    Γεν. Γραμματείς

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κων/νος  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος      ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος  ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος  
              6947903655                 6978079503                                 6936704703                  6977665820

policenet.gr

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 8166039948177712320

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item