Μείζον θέμα με την αναγνώριση των πλασματικών ετών εντός του 2016 για το Δημόσιο

http://www.militaire.gr/wp-content/uploads/2016/11/elikes-640x330.jpg
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
Πρώην πρόεδρος Συλλόγου Αποφοίτων ΣΣΑΣ
Τους τελευταίους μήνες διαβάζαμε-ενημερωνόμαστε απο ειδικούς και μη (με την αρωγή επισήμων ενημερωτικών υπηρεσιακών εγγράφων) πως, όσοι εργαζομενοι του Δημοσίου , προλάβουν εντός του 2016 & έως 1-1-2017 (ως ημερομηνία υπαγωγής όλων των ανωτέρω στον ΕΦΚΑ ????), να προβούν σε αναγνώριση του “πλασματικού” συνταξιμου χρόνου τους, θα επιβαρυνθουν με πολύ λιγότερες εισφορές (το 1/3), κατ΄εφαρμογή των προβλεπομένων στο ν. 4387/2016 (Υπενθυμίζουμε, ότι ο νόμος 4387/2016 -νόμος Κατρούγκαλου- αύξησε το συνολικό ποσό εισφοράς κύριας σύνταξης εργοδότη και εργαζόμενου σε 20%, το οποίο κατανέμεται σε ποσοστό 6,67% στον εργαζόμενο και 13,33% στον εργοδότη (άρ. 38).
Αν όμως ανατρέξουμε και διαβάσουμε σχολαστικά τα επιμαχα άρθρα ( 15.1.β, 38.1, 34.1.δ) του ν.4387/2016, θα διαπιστώσουμε πως ΠΟΥΘΕΝΑ δεν γίνεται τέτοια αναφορά, παρά μόνο στο άρθρο 34.1.γ. που όμως αφορά αποκλειστικά στους ασφαλισμένους στον ΟΓΑ και γίνεται μνεία για υπολογισμό, επί του μηνιαίου εισοδήματός τους.
Με δεδομένο δε πως , η ισχύς των προβλεπομένων στα εν λόγω άρθρα του επίμαχου νόμου , λογίζεται η ημερομηνία δημοσίευσης του νομου (άρθρο 122), δημιουργουνται απορίες , για το γεγονός της παραπληροφόρησης του συνόλου των Δημοσίων Υπαλλήλων, που εσπευσαν να αναγνωρίσουν τα χρόνια αυτά & ίσως κληθούν να πληρώσουν πολλά περισσότερα από την αρχικό τους καταλογισμό…..Εν αναμονή …..

http://www.militaire.gr/


Related

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 7354008483110667690

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Google+ Followers

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item