Θέλετε να καταντήσετε να καταντήσετε την συντριπτική πλειοψηφία των αστυνομικών να παίρνει "μπαξίς"

  http://4.bp.blogspot.com/-IkD75RKt-yo/VaSiKEnmddI/AAAAAAAAvn0/dOr_Ffz0Y9s/s1600/elas-lyste.blogspot.jpg
Απο την σελίδα στο facebook του Κώστα Χατζηαναγνώστου
Εάν η κυβέρνηση θέλει να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου ας το κάνει θα έχει και την κύρια ευθύνη (ευθύνες θα έχουν και άλλοι βέβαια αλλά δεν είναι του παρόντος), δώσαμε αγώνες στο παρελθόν για να φτάσουμε ακόμη και σήμερα να λέμε ότι υπάρχει ένα σχετικά ικανοποιητικό άνοιγμα της ψαλίδας στις αποδοχές των υψηλόβαθμων (βλ. Αξ/κοι) με χαμηλόβαθμους (βλ. κυρίως οργανική θέση Αστ/κα) οι παλαιότεροι εξ ημών θυμούνται το τι γινόταν στο παρελθόν εάν γίνουν πραγματικότητα τα όποια σενάρια έστω και λίγο τότε "οι ταξικές" διαφορές θα γίνουν πράξη με ότι αυτό συνεπάγεται για την λειτουργία των υπηρεσιών θα δημιουργήσουν μέσα στον ίδιο εργασιακό χώρο "πατρικίους και πληβείους" με συνεχείς και απρόβλεπτες συγκρούσεις, τι δεν καταλαβένεται κύριοι της κυβέρνησης; 
Γνωρίζεται ότι τα μισθολόγια των εργαζομένων στα ΣΑ και τις ΕΔ είναι αυτά που υπέστησαν τις πιο πολλές και πιο βάρβαρες περικοπές, θέλετε να καταντήσετε την συντριπτική πλειοψηφία των αστυνομικών να λειτουργεί όπως οι συνάδελφοι τους στις γειτονικές Χώρες να παίρνει "μπαξίς" για να επιβιώσει στην κυριολεξία αν προχωρήσετε στην υλοποίηση των σεναρίων και αν τελικά γίνει αυτό με τι ηθικό σθένος οι συνάδελφοι αξιωματικοί θα δίνουν εντολές; Για αυτό λοιπόν εδώ πρέπει όλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων συνδικαλιστές και φυσική ηγεσία διαφορετικά όλοι θα θερίσσσουμε αυτά που θα σπείρουμε αλλά κυρίως αυτά που θα σπείρουν άλλοι και δυστυχώς η οργή αυτών που θα βιώσουν αυτή την καταστροφή αυτή την αδικία θα είναι πολύ μεγάλη και σφοδρή και ενδεχομένως να πέσει μεταξύ δικαίων και αδίκων φρονώ λοιπόν ότι οι συνάδελφοι συνδικαλιστές της ΠΟΑΞΙΑ δεν πρέπει να λειτουργήσουν συντεχνιακά όπως κάποιοι άλλοι στο παρελθόν αλλά και η ΠΟΑΣΥ θα πρέπει να δώσει το στίγμα της το να "ταμπουρώνεται" πίσω από τις αποφάσεις του ΣτΕ στην προκειμένη περίπτωση είναι το λιγότερο υποκριτικό.

 Με αυτά που καταθέτω σε καμία περίπτωση δεν εννοώ να ισοπεδωθούν τα πάντα (εν. μισθολογικά) θα πρέπει να γίνει ένας ορθολογισμός ώστε ούτε τεράστιες αποκλίσεις να υπάρχουν ούτε ισοπεδωτικές συγκλίσεις να παραμείνουν αυτή την χρονική περίοδο ως έχουν (με άρση του παγώματος) και στη συνέχεια να ξεκινήσει σταδιακά ο ορθολογισμός σε διαφορετική περίπτωση θα είμαστε όλοι χαμένοι.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 7196838803541181519

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item