Συγκροτήθηκε η συμβουλευτική επιτροπή Σ.Α και Ε.Δ στον ΕΦΚΑ. Πρόεδρος της επιτροπής ορίστηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ

http://skaythess.gr/wp-content/uploads/2015/05/enstoloi.jpg


Αναδημοσίευση από το pasapolice.blogspot.gr                                                                    Συγκροτήθηκαν  οι συμβουλευτικές επιτροπές  όπως προβλέπεται εκ του νόμου στον ΕΦΚΑ.  Πρόεδρος της επιτροπής ορίστηκε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Τσουκαράκης Ανέστη . Η επιτροπή μετά από συνεδρίασή της θα αποδώσει δύο στελέχη στο ΔΣ του ΕΦΚΑ.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) θα συμμετέχει με τακτικό μέλος τον προεδρό της Τσουκαράκη Ανέστη και  με αναπληρωτή τον Μαστρογιαννάκη Χρίστο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ( ΠΟΑΣΥ)  θα συμμετέχει με τακτικό μέλος τον Πανταζή Βασίλειο και  με αναπληρωτή τον Τζίμα Νικόλαο , η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΟΕΥΠΣ)  θα συμμετέχει με τακτικό μέλος τον Σταθόπουλο Δημήτριο
και  με αναπληρωτή τον Ζαγγογιάννη Κωνσταντίνο η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού λιμενικού Σώματος (ΠΟΕΛΠΣ) θα συμμετέχει με τακτικό μέλος τον Κωστάκη Μιχαήλ
και  με αναπληρωτή τον Κυράνη Κωνσταντίνο.

 Δείτε τις αποφάσεις.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 4030959113579359840

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item