Δελτίο τύπου της ΔΕΚΑ για την επίσκεψη στο Σχιστό.

 Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε η δράση συμπαράστασης της παράταξής μας στα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στο Κέντρο του Σχιστού. Μέλη της παράταξής μας και άλλοι Αστυνομικοί, που δήλωσαν συμμετοχή, παρευρέθηκαν την 09-02-2017 στην ανωτέρω εγκατάσταση, ξεναγήθηκαν στη δομή και είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με το προσωπικό και τους φιλοξενούμενους σε αυτή, καθώς να περάσουν χρόνο με τα παιδιά, στα οποία μοιράστηκαν δώρα.

 Η δράση μας αυτή, ως μέρος ευρύτερων δράσεων αλληλεγγύης σε δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, θεωρούμε ότι αποτέλεσε έμπρακτη απάντηση στη ξενοφοβία και το ρατσισμό και προσέθεσε μία μικρή νότα αισιοδοξίας στη σκληρή πραγματικότητα που είχαν βιώσει και βιώνουν, παιδιά που έχουν γνωρίσει την πιο σκληρή όψη αυτού του κόσμου. 
 Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλο το προσωπικό της δομής και ιδιαίτερα στους υπαλλήλους του ΤΟΣΚΕΔΠ, στις εκπαιδευτικούς ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ Μαρία και ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Ελένη, δίχως τη βοήθεια των οποίων δε θα ήτα δυνατή η πραγματοποίηση της δράσης, για την φιλοξενία, ενημέρωση και ξενάγηση. 

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 4646371144764817016

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item