ΔΕΚΑ : Οι παρεμβάσεις και οι προσπάθειες μας έπιασαν τόπο για τη Δ/νση Εσωτερικών Υποθέσεων!!

Το καθεστώς που παρήγαγε το πελατειακό σύστημα στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και το οποίο συντηρούνταν,από το 1999(ημερομηνία σύστασης της υπηρεσίας)με ευθύνη όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων θα λάβει τέλος με την ψήφιση του άρθρου 14,στο νομοσχέδιο του υπουργείου εσωτερικών. Η συζήτηση θα γίνει σε συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής την 14/02/2017 και ώρα 17:00 ,πριν εισαχθεί για ψήφιση στην ολομέλεια και καλούμε όλα τα κόμματα να το υπερψηφίσουν.

Η ΔΕΚΑ ήταν η μόνη παράταξη που όλο αυτό το διάστημα είχε ψηλά στην ατζέντα το εν λόγω ζήτημα, με παρεμβάσεις σε θεσμικούς παράγοντες, με αρθρογραφία ,επιστολές προς τον υπουργό και στα άλλα κόμματα αλλά και πίεση προς κάθε κατεύθυνση, ενώ άλλοι κώφευαν γιατί θα έχαναν πελατεία.
Η αποκατάσταση της αξιοκρατίας, του αισθήματος δικαιοσύνης, ισότητας και ισονομίας υπηρετείτε με αυτήν τη νομοθετική πρωτοβουλία στη πράξη,γιαυτό δεν έχουμε παρά να αποδώσουμε τα εύσημα στη πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείο μας. 

Η ΔΕΚΑ θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό τον αγώνα με γνώμονα την διαφάνεια για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους σκληρά εργαζόμενους συναδέλφους.  Δείτε τις σχετικές παρεμβάσεις μας

Ανοιχτή Επιστολή της Δ.Ε.Κ.Α. προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.Τόσκα Νικόλαο

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Α.ΚΙ.Δ.Α. & Δ.Ε.Κ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

 

Αστυνομικοί ζητούν κατάργηση του προνομίου στις μεταθέσεις των αδιάφθορωνΖητούμενο η αξιοκρατία & η δικαιοσύνη

 

 http://www.dekapolice.gr


Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 6343794403203016224

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item