Ν Καραδήμας προς Τόσκα : Mη μας απαξιώνετε !

Φωτογραφία του Νίκος Καραδήμας. Κύριε Υπουργέ
Κύριε Υπουργέ,επειδή έχω κάνει και τις δύο δουλειές , επιτρέψατέ μου να έχω γνώση και του στρατιωτικού αντικειμένου. Συνεπώς έχω και άποψη. Δεν θα αντιπαρατεθω μαζί σας αν οι αστυνομικοί των τμημάτων τάξεως και ασφάλειας εργάζονται περισσότερο από τους μαυροσκούφηδες. Θα ήταν ιεροσυλία άλλωστε να γίνονται συγκρίσεις στους δύσκολους καιρούς των ενστόλων. Εσείς οι παλιότεροι απολαύσετε τους υψηλούς μισθούς και τις ικανοποιητικές συντάξεις . Πήρατε αρκετά χρήματα απ το εφάπαξ . Έτσι προέβλεπε ο κώδικας στρατιωτικών και πολιτικών συντάξεων.
Σήμερα εμείς , με πολύ περισσότερα χρόνια εργασίας από σας σε ηλικία ακόμα και 15 έτη παραπάνω θα αμοιβόμαστε πολύ λιγότερο και με ακόμα μικρότερες συντάξεις,όπως νομοθέτησε πρόσφατα η Κυβέρνηση σας!

Όμως μη μας απαξιώνετε.

Η υπάρχουσα δύναμη των υπηρεσιών που θίξατε, υπολείπεται κατά 50% της οργανικης.
Για τον λόγο τούτο σας καλώ οποία ώρα του 24 ωρου επιλέξετε να επισκεφθείτε μια αστυνομική Υπηρεσία σε επίπεδο τμήματος για να διαπιστώσετε αν εργαζόμαστε η όχι και σήμερα και στο παρελθόν!
  Νίκου Καραδήμα

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 1211928338692145197

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item