Ο τίτλος και η θέση που έχει ο κάθε συνδικαλιστής απαιτεί και την ανάλογη σοβαρότητα.


Το παρακάτω  κείμενο αναρτήθηκε στο Fb από τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. κ. Δημ. Καραγιαννόπουλο

 Ο τίτλος και η θέση που έχει ο κάθε συνδικαλιστής απαιτεί και την ανάλογη σοβαρότητα. Αλλάξτε ρότα γιατί θα χάσουμε τα πάντα και μετά θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ.
Τα λέω αυτά γιατί με την νοοτροπία που κουβαλάνε κάποιοι συνδικαλιστές θα έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον 10 πρωτοβάθμια σωματεία ανά νομό για να μας εκπροσωπούν. (Αξιωματικών ,ΤΕΜΑ, Υπαστυνόμων και Ανθυπαστυνόμων, Αρχιφυλάκων με εξετάσεις, Αρχιφυλάκων και Αστυφυλάκων ανακριτικών υπάλληλων, αρχιφυλάκων και αστυφυλάκων μη ανακριτικών , αρχιφυλάκων και αστυφυλάκων προερχόμενων εξ ειδικών φρουρών και συνοριοφυλάκων , και τέλος ειδικών φρουρών και συνοριοφυλάκων.
Κύριοι σοβαρευτείτε είστε εκπρόσωποι όλων των αστυνομικών μην κοιτάτε μόνο την κατηγορία από την οποία προέρχεστε.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 3124686427673500883

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item