Διευκολύνσεις στους γονείς αστυνομικούς που έχουν παιδιά που θα δώσουν Πανελλήνιες - Οι οδηγίες του Αρχηγού στους Προϊστάμενους


O Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ   ικανοποίησε εν μέρει ένα δίκαιο αίτημα μας με το οποίο ζητούσαμε την χορήγηση ειδικής αδείας στο αστυνομικό προσωπικό, στους δικαιούχους γονείς τα τέκνα των οποίων συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις έτους 2017, στα πλαίσια της εναρμόνισης με την υπ΄αρίθμου Φ.440/18/500309 Σ. 2758 από 29/05/2017 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημητρίου ΒΙΤΣΑ.

Το συγκεκριμένο αίτημα ανέδειξε πριν ένα χρόνο με έγγραφό του προς την ΠΟΑΣΥ (μέσω της ΕΑΣΥΑ) ο αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ και μέλος της Π.Α.Σ.Α. Δημήτριος Καραγιαννόπουλος  ενώ και η ένωση Κυκλάδων με έγγραφό  που απέστειλε  προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)  την 31/5/2017 διεκδίκησε την εν λόγω άδεια!

Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να διεκδικούμε  την πλήρη εναρμόνιση με με την υπ΄αρίθ' Φ.440/18/500309 Σ. 2758 από 29/05/2017 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημητρίου ΒΙΤΣΑ ζητώντας από την πολιτική μας ηγεσία να σταματήσει  να μας αντιμετωπίζει σαν  παιδιά ενός κατώτερου θεού.

Δείτε το έγγραφο της ΠΟΑΣΥ προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ

Αθήνα, 31 Μαΐου 2017
Αρ. Πρωτ.: 302/2/53α
Προς: Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ
Κοιν.:
1) Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ
2) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων
Θέμα: «Άδειες και μέριμνα αστυνομικού προσωπικού»
Κύριε Υπουργέ,
Παρακαλούμε για την άμεση θεσμική σας παρέμβαση, λόγω του κατεπείγοντος του θέματος και την χορήγηση ειδικής αδείας στο αστυνομικό προσωπικό, στους δικαιούχους γονείς τα τέκνα των οποίων συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις έτους 2017, στα πλαίσια της εναρμόνισης με την υπ΄αρίθμου Φ.440/18/500309 Σ. 2758 από 29/05/2017 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημητρίου ΒΙΤΣΑ σε συνέχεια της υπ΄αρίθμου 2406-10-2015 Απόφασης του κ. Πρωθυπουργού.
Επισυνάπτεται η σχετική με το θέμα αλληλογραφία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων, όπου οι λόγοι χορήγησης αυτής της αδείας προβάλλουν αναγκαίοι όσο ποτέ για τους σκληρά εργαζόμενους αστυνομικούς, οι οποίοι πρέπει και επιβάλλεται να βρίσκονται δίπλα στα τέκνα τους αυτή την δύσκολη περίοδο της εφηβείας τους, που αποτελεί σταθμό και σημείο αναφοράς για όλες τις οικογένειες των Ελλήνων πολιτών.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος
Συνημμένα:
Αρχείο
Λήψη αυτού του αρχείου (134-5-17.pdf)134-5-17


Δείτε την διαταγή του αρχηγού που δημοσιεύτηκε στο bloko.gr


Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1408905341010124177

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item