Ο κυβερνητικός συνδικαλισμός & τα ιδιοτελή ανταλλάγματα!!!


Αγαπητοί συνάδελφοι, σε μια κρίσιμη καμπή για την πορεία του συνδικαλιστικού μας κινήματος, η Π.Α.Σ.Α. είχε αποφασίσει ομόφωνα να κατέλθει  αυτόνομη, στις εκλογές  της ΠΟΑΣΥ παραβλέποντας τα στενά προσωπικά οφέλη, σε περίπτωση συνεργασίας μας με έναν από τους μεγαλύτερους σχηματισμούς.
 Στόχος μας ήταν και είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια για μια νέα  συνδικαλιστική κίνηση, που στον κεντρικό της πυρήνα θα έχει τα συμφέροντα του συναδέλφου  και την σφυρηλάτηση της ηθικής μας ενότητας, η οποία χάθηκε στους διαδρόμους των πολιτικών κομμάτων και των προσωπικών φιλοδοξιών. 

Δυστυχώς όμως ο κυβερνητικός συνδικαλισμός για μια ακόμη φορά θριάμβευσε και κατάφερε τελικά με ιδιοτελή ανταλλάγματα να διασπάσει την παράταξή μας, με αποτέλεσμα να μην  κατέβουμε στις εκλογές.

Εμείς έχοντας όμως ως πυρήνα της έντιμης προσπάθειάς μας, εσάς και μόνον τους αγωνιζόμενους μάχιμους αστυνομικούς , που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που αρχίσαμε παραμένοντας πάντα ανεξάρτητοι, αυτόνομοι, αδέσμευτοι και μακριά από κομματικές εξαρτήσεις.

 Έτσι  σε  αυτή  την δύσκολη στιγμή  - αψηφώντας το δέλεαρ πολλών ιδιοτελών ανταλλαγμάτων- αναδομήσαμε τον συνδυασμό μας,  απαλαχθήκαμε από όλα τα επαχθή βάρη που μας πρόδωσαν την κρίσιμη στιγμή , εκλέξαμε νέα συντονιστική επιτροπή  και όλοι μαζί  θα αποφασίσουμε  για τον  τρόπο με τον οποίο θα πορευτούμε από εδώ και μπρος.

Συνεχίζουμε δυναμικά, έντιμα, ηθικά αδιαπραγμάτευτα, με μόνο ηθικό στόχο και συνδικαλιστικό μέλημα, τον ξεχασμένο από την πολιτεία  Αστυνομικό και όχι για τα οφίτσια και τις καρέκλες .
Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πράξη τα οράματα, τις προσδοκίες και τους στόχους των συναδέλφων μας, για μια πραγματικά νέα, αναγεννημένη αστυνομία.

 Υ.Γ. Για τις  ανίερες συμμαχίες και τα τεκταινόμενα στο συνέδριο θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες ημέρες.

                               Η Συντονιστική Επιτροπή της Π.Α.Σ.Α.
  1. ΓΡΑΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος Αντιπρόσωπος ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ/ΔΑΕΑ/ΥΑΤ
  2. ΦΩΤΗΣ  Βασίλειος Αντιπρόσωπος ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ /ΔΑΕΑ/ΥΜΕΤ
  3. Ψαλλίδας Γεώργιος  Αντιπρόσωπος ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ /ΔΑΕΑ/ΥΑΤ

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 8574607026841053063

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item