Οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ,οι παρεμβάσεις και η αξιοκρατία!

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣΗ ελληνική κοινωνία διέρχεται μια κρίσιμη αδιαμφισβήτητα καμπή, υφιστάμενη την μεγαλύτερη μεταπολεμική οικονομική της κρίση, που θέτει σε διεξοδικότερο έλεγχο της κλασικές δομές της ελληνικής πολιτείας. Πολύ περισσότερο μάλιστα που και άλλοι εξωγενείς παράγοντες όπως το μείζον θέμα του μεταναστευτικού, το οποίο θίγει καίρια την εθνική ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή της χώρας, επηρεάζουν ζωτικά, την πορεία μας ως λαού στην παρούσα συγκυρία.
Σε ένα τέτοιο πλαίσιο επιβάλλεται η πολιτική ηγεσία, πολύ περισσότερο από ποτέ σήμερα, να προβαίνει στις αξιολογικές της κρίσεις στη δημόσια διοίκηση, τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας, με σταθερή πυξίδα προσανατολισμού την αξιοκρατία, τον δημοκρατικό έλεγχο, αλλά και τις άλλες ευαίσθητες παραμέτρους που έχουν εν τω μεταξύ προκύψει.

 Σε λίγες ημέρες, θα ξεκινήσουν οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία. Κρίσεις που όπως επιτακτικά αξιώνει η ελληνική κοινωνία και η οικογένεια της αστυνομίας  πρέπει να έχουν ως μοναδικό κεντρικό στόχο, την προαγωγή των αξιότερων, την αρτιότερη δυνατή επιχειρησιακή επάνδρωση της Ελληνικής Αστυνομία, η οποία καλείται σήμερα να σηκώσει στους ώμους της βαρύ φορτίο στην προσπάθεια εξόδου της χώρας από την πολυεπίπεδη κρίση που τη μαστίζει, αλλά και την υποστύλωση του φρονήματος των Ελλήνων αστυνομικών, οι οποίοι παρότι η πολιτεία τους ανταμείβει με γλίσχρο εισόδημα, αυτοί με αυταπάρνηση και αγάπη για την πατρίδα βρίσκονται στις επάλξεις του καθήκοντος.

Απορία όμως προξενούν οι πληροφορίες που έχει το politikanet και κάνουν λόγο για περιοδεία δύο γνωστών συνδικαλιστών σε αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής όπου υπόσχονται σε ανώτερους αξιωματικούς την παρέμβαση τους και την βοήθειά τους στις επερχόμενες κρίσεις.
Με αυτές τις παρεμβάσεις  η Αστυνομία δεν πρόκειται να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ληφθούν υπόψη της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας οι παρεμβάσεις  των συνδικαλιστών και αυτές θα πραγματοποιηθούν εν τέλει αξιοκρατικά, διότι αυτό είναι και το μεγάλο ζητούμενο. Να έχει ο ελληνικός λαός μια Αστυνομία άρτια, άψογη επιχειρησιακά, με δημοκρατικό ήθος, που θα διασφαλίζει την ασφάλεια και την κοινωνική γαλήνη των πολιτών, όπως αυστηρά ορίζει το Σύνταγμα της πατρίδος.
 

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1083256471193812049

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item