Συμμετέχοντας στο 7-ο Συνέδριο e - business & Social Media !

Συμμετέχοντας στο 7-ο Συνέδριο  e - business & Social Media !

Είχαμε την ξεχωριστή ευκαιρία και τιμή συνάμα εχθές Πέμπτη 21-6-18, εκπροσωπώντας την εταιρεία «G-Διαχείρισις», να συμμετέχουμε και να παρακολουθήσουμε τις εργασίες του 7-ου Συνεδρίου για το ηλεκτρονικό επιχειρείν και ηλεκτρονικό εμπόριο, στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens Hotel. Μοναδική αληθινά εμπειρία για όλες τις παραμέτρους του e-business και τον social media, που σκεπάζουν τον σύγχρονο κόσμο και που δημιουργούν πελώριες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας, με τους digital giants να δίνουν τον τόνο και να σηματοδοτούν ολοένα και περισσότερο την ψηφιακή εποχή. Το Συνέδριο έγινε υπο την αιγίδα της εταιρείας «SMART PRESS», με την συμμετοχή της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή και την εμπνευσμένη παρέμβαση μέσω εξαιρετικών εισηγήσεων, πολλών κεντρικών παραγόντων της ελληνικής ψηφιακής οικονομίας.

Συζητήθηκαν μέσω των εισηγήσεων, με μια ανεξάντλητη πυκνότητα γνώσεων θέματα όπως :

(α) Ηλεκτρονικές αγορές
(β) Logistics
(γ) Θεσμικό Κανονιστικό Πλαίσιο Δικαίου στο ηλεκτρονικό επιχειρείν – e business
(δ) Τάσεις και καταναλωτικές συμπεριφορές στο e-commerce 
(ε) Οι εκτιμήσεις του «GRECA», Greek e-commerce Association (Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου)
(στ) Συμπεράσματα για τις τροπές και εξελίξεις, στην ελληνική ψηφιακή οικονομία


Μέσα σε ένα οκτάωρο κερδίσαμε πάρα πολλά και είχαμε την σπάνια ευκαιρία, να αντλήσουμε εξαιρετικές γνώσεις από τους πιο διακεκριμένους θεσμικούς παίκτες της ελληνικής ψηφιακής οικονομίας. Ελπίζουμε σύντομα να μας δοθεί η ευκαιρία, να παρακολουθήσουμε και πάλι αντίστοιχα Συνέδρια, που αποτυπώνουν με τον πιο πανοραμικό τρόπο, τις συγκλονιστικές εξελίξεις στο οικονομικό και κοινωνικό πεδίο, σε έναν μαγικό κόσμο που ανατέλλει σιγά – σιγά, δημιουργεί εκπληκτικές ευκαιρίες και προκλήσεις για όσους αντιλαμβάνονται τον γοργό κοινωνικό βηματισμό και που θα καταστήσει δυστυχώς ουραγούς, όσους δεν αφουγκραστούν την δημιουργική πνοή του.


Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
M.Sc Δ/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π.


Related

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2033765196775695266

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item