Από την ραδιοφωνική μας παρέμβαση, σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ – ΕΡΤ Open Radio 106,7 Fm, με τον ρηξικέλευθο Γιάννη Κανελλάκη !

Από την ραδιοφωνική μας παρέμβαση, σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ – ΕΡΤ Open Radio 106,7 Fm, με τον ρηξικέλευθο Γιάννη Κανελλάκη !

Είχαμε την χαρά και την ηθική τιμή σήμερα Τρίτη 11-6-19, προ ολίγου, στα υψηλού πολιτισμικού ήθους ραδιοκύματα της ΕΡΤ και στην εκπομπή του ρηξικέλευθου και αδέσμευτου δημοσιογράφου Γιάννη Κανελλάκη, να κάνουμε  μια ραδιοφωνική παρέμβαση για όλα τα μείζονα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, τις επικείμενες εθνικές εκλογές, την αναδιάταξη του πολιτικού μας πεδίου,  αλλά και για μερικά ζέοντα ζητήματα που ταλανίζουν επι μακρό χρονικό διάστημα, την ελληνική κοινωνία. Συνακόλουθα κάναμε και μερικές ευσύνοπτες ιστορικές αναφορές, για ορισμένες κορυφαίες φυσιογνωμίες της πολιτικής μας σκηνής, που με το ανένδοτο δημοκρατικό τους ήθος και το ιδεοφόρο πολιτισμικό στίγμα τους, σημάδεψαν ανεξάλειπτα τα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Μιλήσαμε έτσι : 

• Για τις εκλογές της 7-ης Ιουλίου 2019 και το νέο πολιτικό αφήγημα της χώρας

• Για το μοντέλο της παραγωγικής ανασυγκρότησης που πρέπει να προτάξει η Ελλάδα, για να βγεί από την μακρά νύκτα της μνημονιακής τραγωδίας και να περάσει στο φάσμα της ανάπτυξης και της ευημερίας.

• Για την επιβαλλόμενη ανασυγκρότησης της αγροτικής μας οικονομίας, που αποτελεί την ατμομηχανή της οικονομικής μας ανάπτυξης

• Για την αδήριτη ανάγκη συνύφανσης του εθνικού χωροταξικού σχεδίου, με την τουριστική ανάπτυξη στα νησιά μας πρωτίστως και στην υπόλοιπη Ελλάδα, μαζί με την πολιτιστική μας κληρονομιά, αλλά και το ανθρώπινο ανά την περιφέρεια δυναμικό μας

• Τέλος μιλήσαμε επ΄αφορμή μιας αναφοράς στην πανέμορφη Νάξο και την Δονούσα, για τον αείμνηστο δικηγόρο και θερμό προστάτη του Δημοκρατικού Ιδεώδους, ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ, που έπεσε στα χρόνια της χούντας προασπιζόμενος την δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και που δεν έχει τμηθεί στον βαθμό που θα έπρεπε από την ελληνική πολιτεία.

Συνοψίζοντας καλέσαμε του πολίτες, να κλείσουν τα αυτιά, στους περίφημους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς των εταιρειών επικοινωνίας, που κατασκευάζουν εικονικά πολιτικά είδωλα και επίπλαστες κοινωνικές πλειοψηφίες, με τις σύγχρονες τεχνικές πειθούς και προπαγάνδας που διαθέτουν και να ψηφίσουν έντιμους ανθρώπους, με δημοκρατικό ήθος, αγνό και άδολο πατριωτισμό και ευαισθησία, όραμα και συγκροτημένες προτάσεις, για την ανόρθωση της ελληνικής κοινωνίας.

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Α΄ Αναπληρωτής Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων
www.panosavrampoulos.blogspot.gr 

Related

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1164777837095948390

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item