Από την Ορκωμοσία της αγαπημένης μου Αδελφής Ελένης, ως Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής !

Από την  Ορκωμοσία της αγαπημένης μου Αδελφής Ελένης,
ως Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής !

Με την προσήκουσα μεγαλοπρέπεια, την συμμετοχή πλήθους κόσμου, της πολιτικής, στρατιωτικής ηγεσίας, του ανωτάτου κλήρου και διπλωματών, έλαβε χώρα σήμερα Πέμπτη 29-8-19, στο Ζάππειο Μέγαρο, η τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. Αφότου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος  κ.κ. Ιερώνυμος, διάβασε τον θρησκευτικό όρκο για τον νέο Περιφερειάρχη κ-ο Γιώργο Πατούλη και ευχήθηκε σε όλες τις παρατάξεις, με γνώμονα την ηθική ενότητα, να εργαστούν άοκνα για το καλό του λαού της Αττικής, πέρα από κομματικές διχοστασίες και άλλες διαιρέσεις, ορκίσθηκαν και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό όλοι οι αρχηγοί των εκλεγμένων παρατάξεων και έκλεισαν οι ομιλίες με τον λόγο του νέου Περιφερειάρχη Αττικής κ-ου Γιώργου Πατούλη. 

Ο  Γιώργος Πατούλης συγκινημένος, δήλωσε πως με όλες του τις ηθικές και πολιτικές δυνάμεις, θα εργαστεί αρμονικά με τις υπόλοιπες παρατάξεις, για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα προβλήματα της Αττικής, πέρα από τις κομματικές τους διαφοροποιήσεις και αναφορές και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, για την ταχεία κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση της Αττικής. Παράλληλα ο νέος Περιφερειάρχης, τόνισε εμφατικά τον συμβολισμό του τόπου και της ημερομηνίας που επέλεξε για την πραγμάτωση της Ορκωμοσίας, επισημαίνοντας ότι ο χώρος του Ζαππείου Μεγάρου, συμβολίζει την υπογραφή της εισδοχής της Ελλάδος στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες, από τον μεγάλο Κωνσταντίνο Καραμανλή και η ημερομηνία της 29-ης Αυγούστου, συμβολίζει το 1949, την λήξη του αδελφοκτόνου εμφυλίου πολέμου, που τόσα δεινά επεσώρευσε στον τόπο. Και καταχειροκροτήθηκε από το πολυπληθές κοινό, που με πολλήν αγάπη επικρότησε, τον προσανατολισμό του, στην ενότητα του πολιτικού κόσμου και στην δημιουργία πλατιών κοινωνικών συναινέσεων, για να προχωρήσει ο τόπος μπροστά!

Επακολούθησε η ορκωμοσία και η υπογραφή της ανάληψης των καθηκόντων των νέων εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων. Παρόντες και εμείς και ηθικά περιχαρείς και υπερήφανοι, για να ευχηθούμε σε όλους καλή επιτυχία επ΄αγαθώ της αγαπημένης μας Αττικής , αλλά και για να καμαρώσουμε την αγαπημένη μας αδελφή Ελένη Αβραμοπούλου, στο μεγάλο της βήμα – ορκωμοσία της, ως εκλεγμένης Περιφερειακής Συμβούλου, του Κεντρικού Τομέα της Αττικής. Καλή επιτυχία γλυκιά μου αδελφή, που τόσα πολλά ΗΘΙΚΑ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΩ, για τα όποια μικρά μου επιτεύγματα και η πανεύφημος Παναγία, Μητέρα και Προστάτης του Ελληνισμού, να σου χαρίζει υγεία, δύναμη στα νέα σου καθήκοντα και να σκέπει και να χαριτώνει τα εμπνευσμένα βήματα της ζωής σου !

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Αθήνα, 29-8-129
www.panosavramopoulos.blogspot.gr 

Related

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 6222136247599015860

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item