Με πειθαρχία, σύνεση και χαμόγελο, σκοτώνουμε τον Κορονοϊό !

Με πειθαρχία, σύνεση και χαμόγελο, σκοτώνουμε τον Κορονοϊό !

Η λαίλαπα του Κορονοϊού ενέσκηψε και στην ελληνική κοινωνία και απειλεί την δημόσια υγεία, τις ανθρώπινες σχέσεις και πολλά άλλα αγαθά, που με κόπο από το μετερίζι του ο καθένας έχει κατακτήσει. Μα δεν θα μας καταβάλλει, διότι με την πρόληψη και την πειθαρχημένη ιατρική φροντίδα αντιμετωπίζετε, αλλά και γιατί το μεγαλείο της οικουμενικής ψυχής, είναι καλά χτισμένο για να το κάμψει ένας παλιοϊός !

Ακολουθούμε πιστά έτσι τις ιατρικές οδηγίες, με φρόνηση και πειθαρχία, που μας προστατεύουν αποτελεσματικά από την εισβολή του, ενημερώνουμε τον γιατρό μας, αν αισθανθούμε ότι κάτι δεν πάει καλά και προπαντός, εφαρμόζουμε πιστά το σκληρό μέτρο «μένουμε σπίτι». Γνωρίζουμε όλοι
μας, πόσο σκληρό και αντιανθρώπινο  είναι τα μέτρο της διαρκούς παραμονής μας στο σπίτι. Σε εμάς έναν λαό κατ εξοχήν κοινωνικό, που με την ζεστασιά της απαράμιλλης ελληνικής καρδιάς, κατακτήσαμε τον κόσμο ! Ωστόσο τούτες τις ώρες, είναι το πιο αποτελεσματικό μέτρο, για να προστατεύσουμε τόσο την δική μας υγεία, όσο και των συνανθρώπων μας, που δεν έχουμε κανένα δικαίωμα, να την θέσουμε σε κίνδυνο. Θα αποστερηθούμε την άμεση επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μα θα προστατεύσουμε το υπερπολύτιμο ανθρώπινο αγαθό την υγεία. Μπορούμε με άλλους εναλλακτικούς τρόπους, social media, τηλέφωνο κ.λ.π. να επικοινωνήσουμε και να δημιουργήσουμε την κοινωνική μας αλυσίδα προστασίας, απέναντι στην επιβουλή του ιού. Και σύντομα που θα τον εξοβελίσουμε από την ζωή μας, θα απολαμβάνουμε και πάλι απερίσπαστοι τις κοινωνικές μας σχέσεις.

Να μην απολησμονήσουμε το τεράστιο ηθικό όπλο του ελληνικού λαού, το χαμόγελό του, που σε όλες τις δίσεκτες ώρες της ιστορίας, ήταν το απρόσβλητο τείχος μας, για να σταθούμε όρθιοι και να νικήσουμε ! Μένουμε σπίτι λοιπόν, παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, χαμογελάμε και λέμε νοερά ΟΧΙ, στον κορονοϊό. Να είστε σίγουροι θα τα καταφέρουμε. Το έχουμε αποδείξει όσες φορές χρειάστηκε !Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Συγγραφέας
www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 14-3-2020

Related

People & Style 2220218449833191463

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item