Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον Κωνσταντίνο Θεοτόκη σήμερα Τρίτη, 23-11-21 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

  Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον Κωνσταντίνο Θεοτόκη σήμερα Τρίτη, 23-11-21 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !


Αθήνα, 23-11-21

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι,

Καλή σας ημέρα, 


Σας προσκαλούμε με πολλή αγάπη στην σημερινή μας διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή, Τρίτη 23/11/2021 και ώρα : 7:00 μ.μ.,  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο  της «Πεμπτουσίας»,  όπου θα μιλήσουμε για τον κορυφαίο της ελληνικής πεζογραφίας Κωνσταντίνο Θεοτόκη.

Tον συγγραφέα που με την αισθαντικότητα της πένας του και την οξυδρκή κοινωνική του μάτια,  μαστίγωσε την κυριαρχία από το χρήματος πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις και διάνοιξε νέους Ορίζοντες, για την κοινωνική διαστρωμάτωση και την ανασυγκρότηση των  Επτανήσων.

Με τα κορυφαία έργα του «Ο κατάδικος»,  «Η τιμή και το χρήμα» «Και οι σκλάβοι στα δεσμά τους»,  ανακαίνισε την ελληνική πεζογραφία και τη χρωμάτισε με το αξεπέραστο επτανησιακό του χρώμα και την πολυμέρεια της παιδείας του.  Υπήρξε ένας εκλεκτός της Ελληνικής γραμματολογίας ο Κωνσταντίνος Θεοτόκης και για αυτό στη σημερινή μας εκπομπή στεκόμαστε με σεβασμό και αγάπη στο  οιστρηλατημένο και  οξυδερκές κοινωνικά έργo του.

Μαζί σας λοιπόν σήμερα Τρίτη  23/11/2021 και ώρα 7:00 μ.μ.  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της  «Πεμπτουσίας», για τον οιστρηλατημένο μας συγγραφέα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΘΕΟΤΟΚΗ.

Με πολλήν αγάπη

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Συγγραφέας

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 23-11-2021

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 4721301302447790258

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item