Οι ηθοποιοί της Φίνος Φίλμ: Ορφέας Ζάχος.

 Οι ηθοποιοί της Φίνος Φίλμ: Ορφέας Ζάχος.

Του Πάνου Αυγουστή*


Ο Ορφέας Ζάχος γεννήθηκε το 1934. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1957 και στον κινηματογράφο το 1961.

Φιλμογραφία

Ο Κώτσος έξω από το ΝΑΤΟ (1981)

Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980) [Άρπαχτον]

Ξεβράκωτος ρωμιός (1980) [Θόδωρος]

Ένα γελαστό απόγευμα (1979) [Μπιλ]

Η κόμησσα της Κέρκυρας (1972) [Σπύρος Καρέτας]

Της ζήλειας τα καμώματα (1971) [Στέφανος]

Έμπαινε Μανωλιό (1970)

Μια ζωή χωρίς αγάπη (1970)

Το παιδί της μαμάς (1970)

Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά (1970) [Λάκης]

Εσένα μόνο αγαπώ (1970) [(δημοσιογράφος) Φράγκος]

Ο τζαναμπέτης (1969) [Ευλάμπιος Φωτεινός]

Στον ίλιγγο της ζωής (1969) [Αργύρης]

Τα κορόιδα η βαλίτσα μου κι εγώ (1969)

Φοβάται ο Γιάννης το θεριό… (1969) [Τηλέμαχος]

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969)

Φτωχογειτονιά αγάπη μου (1969) [(δημοσιογράφος) Φράγκος]

Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)

Δημήτρη μου Δημήτρη μου (1967) [Ιάκωβος]

Καλώς ήλθε το δολάριο (1967) [Κίμων Αγγελούτσος]

Ο γεροντοκόρος (1967) [Στέφανος Χατζηπαντελής]

Θρίαμβος (1962)

Μας κλέψανε την Γκόλφω (1961) [Βλάσης]

Η Λίζα και η άλλη (1961) [οικονόμος Γαβρίλογλου]. Πηγή: ellinikoskinimatografos.gr


*Ο Πάνος Αυγουστής είναι M.Sc βιβλιοθηκονόμος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

www.politikanet.gr


Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2738461368010174421

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item