Οι ηθοποιοί της Φίνος Φίλμ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ.

 Οι ηθοποιοί της Φίνος Φίλμ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ.

Tου Πάνου Αυγουστή*


Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934. Από το 1983 έως το 1993, έλαβε μέρος σε 20 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.

Φιλμογραφία

Αρπαγή της Περσεφόνης (1956)

Άντρα θέλω με πυγμή (1959)

Ηλέκτρα (1962)

Το τυχερό πανταλόνι (1963)

Άπονη ζωή (1964) [Γιώργος]

Σε ποιον να πω τον πόνο μου (1964)

Κατηγορώ τους ανθρώπους (1965)

Τζένη Τζένη (1965)

Ξαναγύρισε κοντά μου (1965)[Τάκης (Παναγιώτης) Αποστολόπουλος]

Κλεμένη αγάπη (1966) [Στάθης]

Δεν είμαι ατιμασμένη (1966)

Ξεχασμένοι ήρωες (1966)

Αντίο για πάντα (1967)

Κοντσέρτο για πολυβόλα (1967)

Έρωτες στη Λέσβο (1967)

Ερασταί του μεσαίου τοίχου (1967)[Κώστας, σύζυγος Μαρίας]

Ο Λαμπίρης εναντίον των παρανόμων (1967)

Οι σφαίρες δεν γυρίζουν πίσω (1967)

Πυρετός στην άσφαλτο (1967)

Αγάπη και αίμα (1968)

Θύελλα στο σπίτι των ανέμων (1968)[συνήγορος πολιτικής αγωγής]

Εραστές του μεσαίου τοίχου (1968)

Άγιος Νεκτάριος ο προστάτης των φτωχών (1969)

Άγρια νειάτα (1982) [Μάνος Μιχαηλίδης]

Γρανίτα από μελάνι (1983) [λυκειάρχης]

Στα σαγόνια της εφορίας (1983)

Ο ανθός της λίμνης (1999) [παππούς]. Πηγή: greekactor.blogspot.com


*Ο Πάνος Αυγουστής είναι M.Sc βιβλιοθηκονόμος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

www.politikanet.gr


Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 7564928796518099303

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item