Εκπομπή μας, για την #γυναικεία_βία, σήμερα Τρίτη, 15-2-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο ραδιόφωνο της #«Πεμπτουσίας» !

  Εκπομπή μας, για  την #γυναικεία_βία, σήμερα Τρίτη, 15-2-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο ραδιόφωνο της #«Πεμπτουσίας» !


Φίλες και φίλοι,

Σας προσκαλούμε σήμερα Τρίτη, 15-2-22 και ώρα: 19:00 μ.μ.   στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας», όπου συζητούμε με  την διακεκριμένη ψυχολόγο κ-α #Μαριέττα_Πεπελάση, για τη #γυναικεία_βία. 


Συζητούμε για την έξαρση της γυναικείας βίας (εναντίον των γυναικών), για τις θεσμικές παρεμβάσεις, που πρέπει να κάνουν η οικογένεια, το σχολείο και η εκκλησία, για να θωρακίσουν τις νέες κοπέλες και να τις προστατέψουν όπου είναι εφικτό, από επιθετικές συμπεριφορές, αλλά και τη σύνολη στάση μας ως κοινωνία, απέναντι σε αυτή τη στρέβλωση.

Ακόμα μιλούμε, για την αδήριτη ανάγκη, πολιτισμικής προαγωγής της ελληνικής κοινωνίας, προκειμένου να αμβλυνθούν, στρεβλωτικές συμπεριφορές όπως της γυναικείας βίας, που αίρουν την καταγωγής τους στο έλλειμμα παιδείας και στην ελλιπή διαπαιδαγώγηση των νέων ανθρώπων.

Με αγάπη

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Συγγραφέας

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 15-2-2022

Related

People & Style 8685941541757790989

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item