Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για την #Αγία_Φιλοθέη, σήμερα Τρίτη, 22-2-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της #«Πεμπτουσίας» !

  Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για  την #Αγία_Φιλοθέη, σήμερα Τρίτη, 22-2-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της #«Πεμπτουσίας» !

Αθήνα,  22-2-22

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι,


Σας προσκαλούμε στην σημερινή μας ραδιοφωνική εκπομπή Τρίτη, 22-2-22 και ώρα: 19:00 μ.μ.   στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας», με φιλοξενούμενο τον #Αρχιγραμματέα_της_Ιεράς_Συνόδου #Επίσκοπο_Ωρεών κ.κ. #Φιλόθεο, όπου και μιλούμε για την σεμνή κόρη των Αθηνών, Αγία Φιλοθέη.
https://www.pemptousia.gr/pemptousia-web-radio/

Μιλούμε διεξοδικά για το πολυεδρικό ανθρωπιστικό, θεολογικό, κοινωνικό και πατριωτικό έργο της ενάρετης κόρης των Αθηνών, που θυσίασε όλη την περιουσία της προς χάριν των αδυνάτων, ίδρυσε τα πρώτα τεχνικά σχολεία στην Ελλάδα, για την εκπαίδευση και πνευματική θωράκιση των ελληνοπαίδων, που στέναζαν από τον βαρύν και απαραδειγμάτι-στον ζυγόν της οθωμανικής δουλείας και μαρτύρησε – την κρέμασαν οι Τούρκοι, αφού την ξυλοκόπησαν ανηλεώς, έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα στα Κάτω Πατήσια – για την πίστη του Χριστού την Αγία.

Την σπουδαία αυτή εθνομάρτυρά της εκκλησίας μας τιμούμε και γεραίρουμε στην σημερινή εκπομπή μας. Σας προσκαλούμε για μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή, με τον έξοχο ηθικά Επίσκοπο Ωρεών και Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου κ.κ. Φιλόθεο.

Με αγάπη και εκτίμηση

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Συγγραφέας

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 22-2-2022

Related

People & Style 8602213496406993833

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item