Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον #Άγιο_Πολύκαρπο, σήμερα Τρίτη, 15-3-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της #Πεμπτουσίας !

 Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για  τον #Άγιο_Πολύκαρπο, σήμερα Τρίτη, 15-3-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της #Πεμπτουσίας !


Αθήνα,  15-3-22

Αγαπητοί  μου φίλοι, 


Σας προσκαλούμε στην σημερινή μας ραδιοφωνική εκπομπή Τρίτη, 15-3-22 και ώρα: 19:00 μ.μ.   στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας», όπου και συζητούμε με τον σεπτό Αρχιμανδρίτη της #Αγίας_Μαρκέλλας_Βοτανικού, Πατέρα κ.κ. #Ανδρόνικο_Αλεξάκη.

Μιλούμε για την άχραντη παρουσία του θεοσκεπούς #Αγίου_Πολυκάρπου, που μαρτύρησε στην πολύκλαυστη Σμύρνη μας, για το ιδεώδες της Ορθόδοξης πίστης μας. Παράλληλα με την πλατιά και εμβριθή θεολογική-ιστορική του παιδεία, ο Πατέρας Ανδρόνικος Αλεξάκης, μας δίνει μαρμαρυγές των ιστορικών δρωμένων στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, αλλά και για το ευγενές ορθόδοξο στίγμα, κορυφαίων προσωπικοτήτων, της ευάνδρου Κρήτης μας, που πάντα τροφοδότησε, την ορθοδοξία, τον πολιτισμό και τα γράμματα της ελληνικής πατρίδας με τα λαμπρά τέκνα της.

Σας προσκαλούμε για μια πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή, ενώ ευχαριστούμε από καρδιάς, τον ευλαβή Αρχιμανδρίτη της Αγίας Μαρκέλλας, πατέρα Ανδρόνικο Αλεξάκη, που με τις πλατιές θεολογικές του γνώσεις, κόσμησε θεολογικά και πολιτισμικά την εκπομπή μας.

Με αγάπη και εκτίμηση
Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Συγγραφέας

www.panosavramopoulos.blogspot.gr

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1947877841220096427

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item