Ραδιοφωνική μας εκπομπή, με τον #Μητροπολίτη_Μπουκόμπας κ.κ. #Χρυσόστομο, σήμερα Τρίτη, 22-3-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της #Πεμπτουσίας !

  Ραδιοφωνική μας εκπομπή, με  τον #Μητροπολίτη_Μπουκόμπας κ.κ. #Χρυσόστομο, σήμερα Τρίτη, 22-3-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της #Πεμπτουσίας !

 Αθήνα,  22-3-22

 Αγαπητοί  μου φίλοι,


 Σας προσκαλούμε στην σημερινή μας ραδιοφωνική εκπομπή Τρίτη, 22-3-22 και ώρα: 19:00 μ.μ.   στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της #Πεμπτουσίας, όπου και συζητούμε με τον σεπτό #Μητροπολίτη_Μπουκόμπας (Τανζανία) του παλαίφατου πατριαρχείου Αλεξανδρείας κ.κ. #Χρυσόστομο, για την συμβολή του κλήρου στο ΄21 !

 Μιλούμε για την πολυμερή παρουσία του κλήρου στο ΄21, όπου και στήριξε οικονομικά και ηθικά τον αγώνα. Αλλά και για την προγενέστερη προσφορά της εκκλησίας στην έγερση και την προετοιμασία του γένους.

 Για την πνευματική αναγέννηση του έθνους με τους λογίους ρασοφόρους μας, που έθρεψαν τις ρίζες της σκλαβωμένης πατρίδας, μέσω των πνευματικών εστιών αντίστασης και αφύπνισης που είχαν δημιουργήσει.

 Για την προσφορά του της ιερής αθωνικής πολιτείας στην επανάσταση, με κορυφαίο αγωνιστή του Αγίου Όρους και της #Μακεδονίας μας τον #Εμμανουήλ Παππά.

 Για την κορυφαίου συμβολή στην έγερση του γένους, του Κρυφού Σχολείου και την άχραντη μορφή του #Πατροκοσμά_του_Αιτωλού.

 Αλλά και για την ευρύτερη προσφορά του κλήρου μας και δη από τα άγια χώματα της #Μακεδονίας μας, στην απελευθέρωση του γένους.

 Σας προσκαλούμε για μια πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή, ενώ ευχαριστούμε από καρδιάς, τον ευλαβή Μητροπολίτη Μπουκόμπας – π. Πρωτοσύγκελο της #Ιεράς_Μητροπόλεως_Ιερισσού_Αγίου_Όρους_και_Αρδαμερίου- κ.κ. #Χρυσόστομο, για την έξοχη ηθικά συμβολή του στην εκπομπή.

 https://www.pemptousia.gr/pemptousia-web-radio/


 Με αγάπη και εκτίμηση

 Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Συγγραφέας
 www.panosavramopoulos.blogspot.gr

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1597675608939501191

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item