Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον οιστρηλατημένο μας συγγραφέα Αργύρη Εφταλιώτη, σήμερα Τρίτη, 24-5-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

 Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον οιστρηλατημένο μας συγγραφέα Αργύρη Εφταλιώτη, σήμερα Τρίτη, 24-5-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

Αθήνα, 24-5-22

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι,

Καλημέρα σας, 


Σας προσκαλούμε με πολλή αγάπη στην σημερινή μας διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή, Τρίτη 24/5/2022 και ώρα : 7:00 μ.μ.,  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο  της «Πεμπτουσίας»,  όπου θα μιλήσουμε για τον κορυφαίο μας συγγραφέα και πρωτοπόρο του δημοτικισμού Αργύρη Εφταλιώτη.

Τον εμπνευσμένο συγγραφέα του «Μαρίνου Κοντάρα» και των «Νησιώτικων Ιστοριών» !
Τον ανένδοτο αγωνιστή του δημοτικισμού, που με τον Αλέξανδρο Πάλλη και τον Γιάννη Ψυχάρη, πάσχισαν για να κατακτήσει θεσμικά ο λαός μας, την φυσική του λαλιά, την βρυσομάνα δημοτική μας γλώσσα.

Τέλος τον μεγάλο κοινωνικό μας οραματιστή, που ενωρίς διέβλεψε, πως η εκπαίδευση και πολιτισμική θωράκιση των απλών ανθρώπων της καθημερινότητας, θα ήταν το εφαλτήριο για την πρόοδο και την ηθική ευημερία του ελληνικού λαού.

https://www.pemptousia.gr/pemptousia-web-radio/

Μαζί σας λοιπόν σήμερα Τρίτη  24/5/2022 και ώρα 7:00 μ.μ.  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της  «Πεμπτουσίας», για τον οιστρηλατημένο μας συγγραφέα και πρόμαχο του δημοτικι-σμού Αργύρη Εφταλιώτη.

Με πολλήν αγάπη

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Συγγραφέας

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 24-5-2022

Related

People & Style 7288383958538610685

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item