Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον αναγεννησιακό μας διανοούμενο Παναγιώτη Κανελλόπουλο, σήμερα Τρίτη, 3-5-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

  Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον αναγεννησιακό μας διανοούμενο Παναγιώτη Κανελλόπουλο, σήμερα Τρίτη, 3-5-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !


Αθήνα, 3-5-22

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι,

Καλημέρα σας, 


Σας προσκαλούμε με πολλή αγάπη στην σημερινή μας διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή, Τρίτη 3/5/2022 και ώρα : 7:00 μ.μ.,  στο διαδικτυακό ρα-διόφωνο  της «Πεμπτουσίας»,  όπου θα μιλήσουμε για τον αναγεννη-σιακό μας άνδρα Παναγιώτη Κανελλό-πουλο. 

Τον πιο βαρύμοχθο πνευματικά Έλλη-να, στον 20-ο αιώνα, που όργωσε με την πολυμέρεια της παιδεία του, το απέραντο έδαφος της ελληνικής γραμματολογίας.

Τον συγγραφέα της αξεπέραστης «Ιστορίας του ευρωπαϊκού πνεύματος», που έχτισε αστραφτερή γέφυρα μεταξύ Ελλάδος και Ευρώπης.

Τον σοφό δημόσιο άνδρα και πολιτικό, που με το αδαμάντινο ήθος του, κόσμησε τη δημόσια σκηνή της Ελλάδος και την λάμπρυνε με την ηθική του ευγένεια.

Προπαντός όμως τον έξοχο ΑΝΘΡΩΠΟ, που αγάπησε με το ευσυγκίνητο μάτι του, ότι όμορφο ατένιζε γύρω του στην κοινωνική πραγματικότητα και βαθιά στους ορίζοντες της ιστορίας.

Μαζί σας λοιπόν σήμερα Τρίτη  3/5/2022 και ώρα 7:00 μ.μ.  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της  «Πεμπτουσίας», για τον κορυφαίο πνευματικά Έλληνα του 20-ου αιώνα Παναγιώτη Κανελλόπουλο !

Με πολλήν αγάπη

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Συγγραφέας

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 3-5-2022

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1761843638757610407

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item