Μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας από την πολυπληθή ομιλία προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, στο Συνέδριο του κόμματος !

  Μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας από την πολυπληθή ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, στο Συνέδριο του κόμματος !Μέσα σε ένα κλίμα κοινωνικής πανδαισίας πραγματοποίησε χτες 20-5-22 την κεντρική του ομιλία στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που έλαβε χώρα στο γήπεδο του τάε-κβο-ντο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Η παρουσία του κόσμου ήταν καταιγιστική,   εκφράζοντας απερίφραστα την πολιτική του στήριξη,  προς τον Νίκο Ανδρουλάκη,  ενώ σηματοδότησε με τον όγκο την ηθική ένταση και τον παλμό της, την ελπιδοφόρα και δυναμική επάνοδο του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές,  που αναδεικνύεται στο κεντρικό εκφραστή του μεσαίου χώρου. Με στόχο βεβαίως το ισχυρό διψήφιο νούμερο στις εθνικές εκλογές.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης που καταχειροκροτήθηκε από τους πολυπληθείς  συνέδρους και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με αδρές γραμμές  και εμένα ευθύβολο πολιτικά και μεστό λόγο,  προδιέγραψε το πολιτικό πλαίσιο και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ.

Αναφέρθηκε διεξοδικά : Στην αδήριτη ανάγκη να στηριχτούν τα νέα ζευγάρια με ένα γενναίο στεγαστικό πρόγραμμα,   για να στήσουν την οικογένειά τους ανεμπόδιστα και να συμμετέχουν ενεργά στον κοινωνικό ιστό.

Στην επιβαλλόμενη στήριξη των κοινωνικώς αδυ-νάτων και με δωρεάν εισιτήριο από τα Μέσα


Μαζικής Μεταφοράς,  προκειμένου να τους βοηθή-σει η πολιτεία στην προσπάθεια κοινωνικής ένταξ-ης.

Στην ανάγκη Πολιτικής διαφάνειας και χρηστής διοίκησης στις προμήθειες του δημόσιου τομέα, που σήμερα παρουσιάζον ρεκόρ απευθείας αναθέ-σεων.

Στην επιτακτική ανάγκη ανασυγκρότηση του Εθνι-κού Συστήματος Υγείας,  που παρά τις γενναίες προσπάθειες όλων των στελεχών του,  αδυνατεί σήμερα να προσφέρει στον Έλληνα πολίτη σύγ-χρονες και πλήρεις υπηρεσίες φροντίδας υγείας.

Στον επαναπροσανατολισμό της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδος,  που θα διαπνέεται από τις αρχές και τις αξίες της εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής αξιοπρέπειας,  όπως πρώτος της προδιέγραψε,  ο λαοπρόβλητος ηγέτης  και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης καταχειροκροτήθηκε από το συνέδριο,  του διαμήνυσε την ηθική του στήριξη,  για να να προχωρήσει στις αναγκαίες κοινωνικές μεταρρυθμίσεις,  που θα καταστήσουν την Ελλάδα,  κράτος κοινωνικής αλληλεγγύης,  λαϊκής κυριαρχίας, δικαιοσύνης εθνικής αξιοπρέπειας.


Μηνύματα στήριξης προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, απέστειλαν ο εκλεγείς πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα και άλλα υψηλού κύρους στελέχη της ευρωπαϊκής σοσιαλδημο-κρατίας.Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Εκλεγείς Σύνεδρος


Related

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 5639696920714169052

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item