Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για την πτώση της βασιλεύουσας, σήμερα Τρίτη, 14-6-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

  Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για την πτώση της βασιλεύουσας, σήμερα Τρίτη, 14-6-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !


Αθήνα, 14-6-22

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι,

Καλημέρα σας, 


Σας προσκαλούμε με πολλή αγάπη στην σημερινή μας διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή, Τρίτη 14/6/2022 και ώρα : 7:00 μ.μ.,  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο  της «Πεμπτουσίας»,  όπου θα μιλήσουμε για την πτώση της βασιλεύουσας.

  • Το κορυφαίο ιστορικό ορόσημο της αποφράδας 29-5-1453, όπου «η πόλλις εάλλω», σημαδεύοντας την πορεία του ελληνισμού.

  • Τους βασικούς λόγους που συνετέλεσαν στη πτώση της πόλης, με κεντρικό τις εσωτερικές έριδες των βυζαντινών αυτοκρατόρων και τις ιδιοτελείς πολιτικές επιμιξίες τους, με  πέρσες ηγεμόνες.

  • Την άπωση της θρησκευτικής ηγεσίας της βασιλεύουσας, από το κήρυγμα του Χριστού και την καταβύθισή της στην ιδιοτέλεια και την αλαζονεία της κοσμικής εξουσίας
  • .
  • Τέλος, για την αμυντική εξασθένηση της πόλης και δη του στόλους της, που είχε παραδοθεί στο γενουάτικο εμπόριο.

Μαζί σας λοιπόν σήμερα Τρίτη  14/6/2022 και ώρα 7:00 μ.μ.  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της  «Πεμπτουσίας», για τους λόγους της οδυνηρής πτώσης της πόλης.

Με πολλήν αγάπη

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος

Συγγραφέας
www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 14-6-2022

Related

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ 2472152087419577545

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item