Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για την υπογραφή της Magna Karta – διακήρυξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων - το 1215, σήμερα Τρίτη 28-6-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

  Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για την υπογραφή της Magna Karta – διακήρυξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων - το 1215, σήμερα Τρίτη 28-6-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

 
Αθήνα, 28-6-22
 
Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι, 
 
Καλημέρα σας,  
 

Σας προσκαλούμε με πολλή αγάπη στην σημερινή μας διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή, Τρίτη 28/6/2022 και ώρα : 7:00 μ.μ.,  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο  της «Πεμπτουσίας»,  όπου θα μιλήσουμε για την ιστορική υπογραφή της Magna Karta – διακήρυξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων το 1215 στην Αγγλία.
 
Για το κορυφαίο ιστορικό ορόσημο του 1215 στο Ρουνιμέντε της Αγγλίας, που δρομολόγησε με την υπογραφή του βασιλιά Ιωάννη του Ακτήμονα, την αναγνώριση του πρώτου οικουμενικού χάρτη ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την θέσπιση του βασικού εποικοδομή-ματος, για την περαιτέρω πρόοδο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
 
  • Για την μακρά πορεία των κοινωνικών κινημάτων παγκοσμίως, προκειμένου να κατοχυρώ-σουν τα για αιώνες καταπατούμενα ανθρώπινα δικαιώματα. 
  • Για την ίδρυση της Κοινωνίας των Εθνών μεσοπολεμικά και του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών μεταπολεμικά και την συμβολή τους, στην κατοχύρωση διεθνώς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 
  • Για την Οικουμενική διακήρυξη των Δικαιωμάτων του ανθρώπου (ΟΔΔΑ) από την Γενική Συνέλευση τον ΟΗΕ στις 10-12-1948, αλλά και τις προστατευτικές πρόνοιες που υφίστανται σήμερα για τα ανθρώπινα δικαιώματα στον ΟΗΕ.
 
 
Μαζί σας λοιπόν σήμερα Τρίτη  28/6/2022 και ώρα 7:00 μ.μ.  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της  «Πεμπτουσίας», για το κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός της υπογραφής της Magna Karta to 1215, στην Αγγλία, από τον βασιλιά Ιωάννη τον Ακτήμονα.
 
Με πολλήν αγάπη
 
Πάνος Ν. Αβραμόπουλος 
Συγγραφέας 

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 28-6-2022

Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 163050666666326313

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item