Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για το νέο κύμα του κορονοϊού, με την καθηγήτρια της Ιατρικής – επιδημιολόγο κ-α Αθηνά Λινού, αύριο Τρίτη, 12-7-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

  Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για το νέο κύμα του κορονοϊού, με την καθηγήτρια της Ιατρικής – επιδημιολόγο κ-α Αθηνά Λινού,  αύριο Τρίτη, 12-7-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

 
Αθήνα, 11-7-22
 
Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι, 
 
Καλησπέρα σας
,  
 
Σας προσκαλούμε με πολλή αγάπη στην αυριανή μας διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή, Τρίτη 12/7/2022 και ώρα : 7:00 μ.μ.,  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο  της «Πεμπτου-σίας»,  όπου θα μιλήσουμε για την νέα έξαρση της πανδημίας, με την διακεκριμένη καθηγήτρια της Ιατρικής Αθηνών – επιδημιολόγο κ-α Αθηνά Λινού.  Συζητούμε έτσι :

Για την νέα γεωμετρική αύξηση του κορονοιού, που απειλεί και πάλι νοερά τον κοινωνικό ιστό.

Για την επιβαλλόμενη επαγρύπνηση με τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, που αληθινά προστατεύουν από πιθανή μόλυνση.

Για την αδήριτη ανάγκη, να  εμβολιαστούν και όσοι ακόμα ελλείψει σωστής ενημέρωσης δεν το έκαναν.

Για την αναγκαία διαμόρφωση κουλτούρας κοινής συμμετοχής και προσπάθειας, στην υπερπήδηση της πανδημίας και όχι στην χρήση μέτρων αυταρχισμού και κοινωνικής περιθωριοποίησης.

Ακόμα για την αναγκαιότητα εμβολιασμού στα άτομα υψηλού κινδύνου και με την τέταρτη δόση, ωσότου περάσουμε σε εμβόλια «νέας γενιάς».

Τέλος για την συγκινητική υπαγωγή στο ορθόδοξο σχήμα ως Ιερέως, του συζύγου της κ-ας Λινού, κορυφαίου παγκοσμίως καθηγητή χειρουργικής του Harvard, κ-ου Δημητρίου Λινού!
https://www.pemptousia.gr/pemptousia-web-radio/
 
Μαζί σας λοιπόν αύριο Τρίτη  12/7/2022 και ώρα 7:00 μ.μ.  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας», για μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή, με την καθηγήτρια της Ιατρικής – επιδημιολόγο κ-α Αθηνά Λινού.
 
Με πολλήν αγάπη
 
Πάνος Ν. Αβραμόπουλος 
Συγγραφέας 

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 11-7-2022

Related

People & Style 5690934442264278005

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item