Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον κορυφαίο μας ποιητή, συγγραφέα, κριτικό και ακαδημαϊκό Νικηφόρο Βρεττάκο σήμερα Τρίτη, 19-7-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυα-κό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

  Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον κορυφαίο μας ποιητή, συγγραφέα, κριτικό και ακαδημαϊκό  Νικηφόρο Βρεττάκο σήμερα Τρίτη, 19-7-22 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυα-κό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

 
Αθήνα, 19-7-22
 
Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι, 
 
Καλησπέρα σας,  
 


Σας προσκαλούμε με πολλή αγάπη στην σημερινή μας διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή, Τρίτη 19/7/2022 και ώρα : 7:00 μ.μ.,  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο  της «Πεμπτουσίας»,  όπου θα μιλήσουμε για τον κορυφαίο μας ποιητή, συγγραφέα και ακαδημαϊκό Νικηφόρο Βρεττάκο.

Τον ασίγαστο τέττιγα των ελληνικών γραμμάτων, που τα λάμπρυνε με τις ποιητικές συλλογές, τα δοκίμια και τις κριτικές του και τους προσέδωσε δημιουργική πνοή.

Τον δημιουργό των: «Συνάντηση με τη θάλασσα», «Το αγρίμι», «Λειτουργία κάτω από την Ακρόπολη» και άλλων εξόχων αριστουργημάτων !

Τον ασυμβίβαστο πνευματικό μας άνθρωπο, που δεν σίγησε και δεν κρύφτηκε ποτέ, σε όλες τις δραματικές περιπέτειες του λαού μας και ήταν πάντα παρών, για να τον κατευθύ-νει και να τον στηρίξει ηθικά, με τους αγώνες και το έργο του.

Τέλος τον ανένδοτο δημιουργό, που πάσχιζε σε όλη του τη ζωή, να αναβαθμίσει το πολιτιστικό ήθος του λαού μας !

 
Μαζί σας λοιπόν σήμερα Τρίτη  19/7/2022 και ώρα 7:00 μ.μ.  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας», για τον κορυφαίο μας ποιητή, κριτικό και ακαδημαϊκό Νικηφόρο Βρεττάκο!
 
Με πολλήν αγάπη
 
Πάνος Ν. Αβραμόπουλος 
Συγγραφέας 

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 19-7-2022
 

Related

People & Style 2385910594383898466

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

εορτολογιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΔΙΑ


live score

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται άρθρα από άλλα blogs με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

-Το blog politikanet αναδημοσιεύει και δεν "υιοθετεί" απαραίτητα το περιεχόμενο των ειδήσεων που αναρτά στις οποίες αναφέρεται η πηγή της είδησης.

- Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το διαδίκτυο, κυρίως από τις εικόνες google και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα ή βίντεο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

- Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.


item